Dragi roditelji i prijatelji, od danas možete poručiti novo, elektronsko izdanje priručnika o bezbednosti dece na internetu.

Priručnik za roditelje o ,,Bezbednosti dece na internetu’’ treba da roditeljima čija deca rastu i razvijaju se u digitalnom dobu pruži odgovore na nedoumice i da smernice kako da njihova deca postanu (i ostanu) bezbedna.

Cilj priručnika je promovisanje sigurne upotrebe interneta i društvenih mreža među decom i mladima kao i pružanje smernica roditeljima da lakše razumeju i ukažu da potencijalne opasnosti koje vrebaju iz virtuelnog prostora. Priručnik pruža odgovore na najčešće nedoumice koje roditelji imaju kada je u pitanju virtuelni prostor i daje odgovore na pitanja šta deca rade na internetu i koje su najveće opasnosti.

Priručnik ima 125 strana i podeljen u 6 poglavlja. Izrađen u elektronskoj formi i može se naručiti iz svih delova sveta.

Za cenu i način plaćanja, detaljne informacije, slanje priručnika, kontaktirajte nas putem mejl adrese jonev.katarina@gmail.com , putem Instagram profila @katarinajonev ili porukom na Fejsbuku na profil Katarina Jonev Ćiraković.

Uz svaki naručeni primerak priručnika, na poklon dobijate i kratku brošuru namenjenu decu o bezbednom ponašanju na internetu i društvenim mrežama.

Novi ,,Priručnik za roditelje o bezbednosti dece na internetu’’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *