Cyber Atis dobitnik je priznanja ,,Firma od poverenja za 2019 godinu’’.

Sertifikat ,, Firma od poverenja’’  se dodeljuje privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima. Sertifikacija je bazirana na inovativnom softverskom metodu uz pomoć koga se traga za negativnim komentarima na internetu, a koji su upućeni na adresu privrednog subjekta. 

Činjenica je da o firmi Cyber Atis nije nađen nijedan negativan komentar, na šta smo ponosni! Sertifikat smo dobili, ,,odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima’’, kako stoji u obrazloženju. Nagrada je podstrek da se još više trudimo da uspešno nastavimo sa misijom bezbednosti dece na internetu i da opravdamo poverenje. 

Želeli bi da istaknemo da u je samo u proteklih godinu dana Katarina Jonev, održala 150 predavanja u 15 gradova u Srbiji na temu bezbednosti dece i mladih na internetu, da je sarađivala sa brojnim sportskim klubovima, firmama i pojedincima.  Takođe, objavila je knjigu ,,Bezbednost dece na internetu i društvenim mrežama – vodič za roditelje’’. 

Cyber Atis dobitnik nagrade ,,Firma od poverenja’’ za 2019. godinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *